top of page
  • Forfatters billedeBoligstylister.dk

Indretning af nybyg

Efter overtagelse af et nybygget typehus kan det være svært at se muligheder med både eksisterende møbler og nye tiltag.


Denne gennemførte bolig manglede varme og personlighed og et farvespil til at knække de mange hvide rum.

De naturlige farver tilfører stuen varme en hygge.


Især køkken, alrum og stue savnede hygge og sammenhæng. For at samle rummene har vi valgt en gennemført nordisk indretningsstil med farvevalg og materialer, der giver boligen et moderne look.Optimal pladsudnyttelse


For at udnytte pladsen optimalt er endevæggen i den lange fordelingsgang udnyttet til en entreløsning, hvor gæster kan imødekommes med en harmonisk indretning.


De stilrene vægpaneler danner rammen for en fin løsning med plads til overtøj til gæster. Både materialevalg og indretningsstil hænger godt i tråd med den øvrige indretning og forbinder rummene.


"Før billede" af endevæg i fordelingsgang, som nu er udnyttet til en entreløsning.


Gennemført indretningsstil hele vejen

I soveværelset har vi trukket farverne med fra den øvrige indretning og valgt en lofslampe, som give detalje til rummet.


I soveværelset er farverne trukket med fra den øvrige indretning, så der kommer en gennemgående stil i valg af farver og materialer.


Den særprægede loftslamper giver både et hyggeligt lys og detalje til indretning.

Før-billede af soveværelse, hvor vi med få tilføjelser har fået et hyggeligt rum.


Boligens nye farvoritplads

I køkken alrum er en mindre sofa boligens nye farvoritplads. Her samles familen både i dagligdagen og med gæster.Har du også svært ved at se mulighederne i et nybyggeri og skabe sammenhæng, varme og personlighed i en moderne bolig, så kontakt mig gerne for indretningshjælp.


Tak fordi du læste med:-)


Mobil: 22 90 94 22


Med venlig hilsen


Line
124 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page