top of page
IMG_4224.JPG

Min Baggrund

Jeg hedder Line og driver indretningsvirksomheden Boligstylister.dk

​Jeg er uddannet boligstylist og har mere end 15 års erfaring indenfor boligindretning og rumforståelse og ved hvilken stor forskel professionel indretningshjælp gør.

Både fra detailhandel og møbelbranchen, hvor jeg har haft ansvaret for konceptimplementering og det visuelle udtryk og med over 400 løste indretningsopgaver i private hjem.

Om Boligstylister.dk

Boligstylister.dk startede i 2017, da jeg efter flere år i møbel og livsstilsbranchen så et stort behov for hjælp til indretning.

 

Ofte er det svært at se hvilken forskel forandringer og fornyelse kan gøre, men med indretningshjælp

får du en gennemgående indretningsstil, som giver dig en harmonisk indretning.

 

Du får optimal udnyttelse af din bolig og undgår mange dyre fejlkøb og dårlige løsninger.

 

Det er forskelligheden, der gør hver indretning unik og personlig. Derfor tager jeg altid udgangspunkt i dine ønsker og overvejelser.

 

Jeg skaber rum, hvor der er tid til afslapning, plads til reflektion og fokus på stemning og personlighed.

 

Min indretningsstil er moderne, enkel og tidløs og mit første fokus er altid på de behov og funktioner, der skal tænkes ind i indretningen. Herefter arbejder jeg videre med indretningsstil, farver, materialer og belysning.

Jeg inspireres af, at få det bedste frem i et rum, så både æstetik, behov og funktionalitet tænkes ind i et indretningsprojekt og jeg indretter med både eksisterende møbler og nye tilkøb.

 

Jeg glæder mig til at hjælpe dig i mål med dit indretningsprojekt.

bottom of page