top of page

Jeg har samarbejdet med Line om at indrette en eksklusiv penthouse lejlighed i København i forbindelse med en produktlancering for en af mine kunder.

Line evnede inden for en kort deadline at style, designe og indrette lejligheden fra bunden på et niveau, hvor stylingen matchede kundens høje krav.

Line skulle på kort tid agere i et miljø med mange stakeholders, og det evnede hun fuldt ud.

Hun overholdt alle aftaler og leverede projektet til UG.

Jeg vil rigtig gerne samarbejde med Line fra Boligstylister.dk om et lignende projekt i fremtiden.”

Jakob Høegh,

Primetime Kommunikation

'Vi tog kontakt til Line da vi ønskede hjælp til en mere optimal rumdeling og indretning af vores lejlighed.  Vi har været utrolig glade for de forslag Line er kommet med til vores lejlighed, og vi føler os virkelig godt hjulpet videre. Line har igennem hele processen været god til at lytte til vores behov og til at finde gode løsninger, som præcist opfylder vores behov med funktionelle og æstetiske løsninger. Min mand og jeg er ikke altid enige om indretningen, så det var meget imponerende at Line ramte så rigtigt med sine forslag til vores lejlighed, som vi begge synes er lige i øjet. Stor anbefaling herfra!'

 

Celia Kaznelson,

København

" Line har været som en bøje ude på vandet. Sådan en som giver sig lidt i ny og næ og andre gange står den fast. Lige som vi allermest ønskede os det skulle være, da vi sagde ja tak til at få Line på opgaven.

Ved en helt ny forretningsopstart er der lidt for meget om ørerne og derfor var det en kæmpe hjælp, at Line kunne omsætte vores visioner og tanker til fysiske produkter og det rigtige visuelle udtryk. 

Vi havde uden tvivl ikke stået her i dag, med en lige så gennemført indretning, hvis ikke Line havde været med. " 

Lene og Nadia

Frisør Meloh

bottom of page